Gezondheid

Samenwerking met mesologe

Ik werk samen met mesologe Andrea Mantel uit Houten. Mesologie is een complementaire geneeskunde en verbindt wetenschappelijke kennis met kennis uit de traditionele geneeswijzen (o.a. traditionele Chinese geneeskunde, ayurveda, homeopathie, kruidenleer en orthomoleculaire geneeskunde). Door ondersteunende middelen te vinden die bij je passen, kun je geholpen worden in je persoonlijke proces. Het kan gaan om bijv. homeopathische middelen, kruiden of voedingssupplementen.

 

 

Voor wie is het?

 

 

Voor mensen die zich actief/bewust willen verbinden met hun eigen genezingsproces, zowel op emotioneel, energetisch als op fysiek niveau.

Ook is het geschikt voor mensen die een emotionele blokkade hebben waarbij ze graag wat steun van de natuur zouden willen. Er zijn ondersteunende middelen (zoals bijv. homeopathie) die je enorm kunnen helpen een blokkade in beweging te krijgen. 

  

Ervaringen van clienten:

 

‘’Het is echt wonderlijk dat het effect van de homeopatische middel zo groot is! Ik voel me veel beter en energieker. "

"Door jullie begeleiding is mijn hoofdpijn nu een stuk minder. "

"Ik heb altijd moeite gehad om mijn tranen toe te laten. Maar toen ik het homeopathische middel in handen had, werd ik zo verdrietig. Fijn dat het 'eruit' is."

Evelien Bus

Praktijkadres:

Schattekerkerweg 1B

3641 PM Mijdrecht

​

info@evelienbus.nl

06 41324701

AGB-code praktijk 90067047

AGB-code zorgverlener 90107987

KvK 52183912

BTW NL001867721B05

lid van de RBCZ

lid van de SBLP

​