Gezondheid

Nieuw: samenwerking met mesologe

Ik werk intensief samen met mesologe Andrea Mantel uit Houten. Mesologie is een complementaire geneeskunde en verbindt wetenschappelijke kennis met kennis uit de traditionele geneeswijzen (o.a. traditionele Chinese geneeskunde, ayurveda, homeopathie, kruidenleer en orthomoleculaire geneeskunde). Door ondersteunende middelen te vinden die bij je passen, kun je enorm geholpen worden in je persoonlijke proces. Het kan gaan om bijv. homeopathische middelen, kruiden of voedingssupplementen. De natuur ondersteunt je om bij jezelf te komen en om los te laten. Je versnelt en verdiept je genezingsproces. Daarnaast is het heel leuk om te voelen hoe de middelen je helpen. Je wordt je bewuster van je eigen invloed op je gezondheid.

 

 

Mesologie is een complementaire geneeskunde die wetenschappelijke kennis verbindt met kennis uit de traditionele geneeswijzen. Zo is er verbinding tussen de traditionele Chinese geneeskunde, ayur veda, homeopathie, kruidenleer en orthomoleculaire geneeskunde. 

Doel van de mesologische behandeling is het vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen te te activeren of te herstellen om zo van je klachten af te komen en gezond te blijven of weer gezonder te worden.

Door meting van acupunctuurpunten op de handen en voeten via electro fysiologische diagnostiek (EFD) worden verstoringen en blokkades opgespoord. Elk punt staat in directe relatie met een orgaan of een deel van een orgaan. Zo kun je meten welke ondersteuning het lichaam nodig heeft, zoals bijvoorbeeld voedingssupplementen, homeopathische middelen of een voedingsadvies. 

(Meer info: www.mesologie-houten.nl)

 

In een individuele coachingssessie (bij mij, Evelien) gebruik je je bewuste aandacht om je lichaam en jezelf te genezen. Soms kan het fijn zijn om door de natuur nog een beetje extra geholpen te worden.

Zo deden de mensen het heel vroeger ook. Een sjamaan ging het bos in en zocht daar de plant of het element wat iemand nodig had voor herstel. Tegenwoordig kan een mesoloog meetbaar maken wat er werkt, maar dit kun je zelf ook voelen.

 

Voor wie is het?

Voor mensen die zich actief/bewust willen verbinden met hun eigen genezingsproces, zowel op emotioneel, energetisch als op fysiek niveau.

Ook is het geschikt voor mensen die een emotionele blokkade hebben waarbij ze graag wat steun van de natuur zouden willen. Er zijn ondersteunende middelen (zoals bijv. homeopathie) die je enorm kunnen helpen een blokkade in beweging te krijgen. 

  

Ervaringen van clienten:

 

‘’Het is echt wonderlijk dat het effect van de homeopatische middel zo groot is! Ik voel het, ik kan er niet omheen."

"Door jullie begeleiding is mijn hoofdpijn nu een stuk minder. "

Evelien Bus

Praktijkadres:

Schattekerkerweg 1B

3641 PM Mijdrecht

​

info@evelienbus.nl

06 41324701

KvK 52183912

BTW NL001867721B05

RBCZ licentienr 180299R

SBLP lidnr 30097618

AGB-code praktijk 90067047

AGB-code zorgverlener 90107987

​