Een vraag rondom je gezondheid

Je kunt je lichamelijke en ook je psychische gezondheid enorm helpen door een combinatie te kiezen van bewustzijn vergroten (door coaching/therapie) en door de inzet van traditionele geneeswijzen (zoals bijv. homeopathie). Als je een lichamelijke klacht hebt, dan raad ik je aan hiervoor te gaan. Je kunt starten met een intakegesprek bij mij (Evelien). Vervolgens bezoeken we samen een mesoloog of homeopaat, die middelen voorschrijft die je genezingsproces versnellen en vergemakkelijken. We houden samen contact en kijken wat er gevoelsmatig naar boven komt en wat er nodig is.

Het is dus een combinatie van mesologie/homeopathie (bij een mesoloog of homeopaat) en energetische coaching (bij mij, Evelien).

Mesologie is een complementaire geneeskunde die wetenschappelijke kennis verbindt met kennis uit de traditionele geneeswijzen. Zo is er verbinding tussen de traditionele Chinese geneeskunde, ayur veda, homeopathie, kruidenleer en orthomoleculaire geneeskunde. 

Doel van de mesologische behandeling is het vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen te te activeren of te herstellen om zo van je klachten af te komen en gezond te blijven of weer gezonder te worden.

Door meting van acupunctuurpunten op de handen en voeten via electro fysiologische diagnostiek (EFD) worden verstoringen en blokkades opgespoord. Elk punt staat in directe relatie met een orgaan of een deel van een orgaan. Zo kun je meten welke ondersteuning het lichaam nodig heeft, zoals bijvoorbeeld voedingssupplementen, homeopathische middelen of een voedingsadvies. 

(Meer info: www.mesologie-houten.nl)

 

Energetische coaching helpt je ook bij je eigen vermogens te komen om je lichaam zelf te genezen of om blokkades op te ruimen. Je leert te luisteren naar je lichaam en je leert te voelen wat er nodig is. Je bewuste aandacht is het krachtigste instrument dat je hebt voor je eigen genezing. Je kunt bewust communiceren met je lichaam, met je fysieke lichaam en je energetische en emotionele lichaam. Deze techniek heet energetisch werk: je maakt contact met je eigen energie en daarin is alle informatie beschikbaar die je nodig hebt. We maken daarbij gebruik van de kracht van reading en healing. Reading is het ‘lezen’ van energie, healing is het in balans brengen van je energie. (Dit doe je dus bij mij, Evelien)

Zo deden de mensen het heel vroeger ook. Een sjamaan ging het bos in en zocht daar de plant of het element wat iemand nodig had voor herstel. Tegenwoordig kan een mesoloog meetbaar maken wat er werkt, maar dit kun je zelf ook voelen.

 

Voor wie is het?

Voor mensen die zich actief/bewust willen verbinden met hun eigen genezingsproces, zowel op emotioneel, energetisch als op fysiek niveau.

Ook is het geschikt voor mensen die een emotionele blokkade hebben waarbij ze graag wat steun van de natuur zouden willen. Er zijn ondersteunende middelen (zoals bijv. homeopathie) die je enorm kunnen helpen een blokkade in beweging te krijgen. 

  

Voordelen van een combi mesologie en energetisch werk:

  • Je neemt een actieve rol bij de zorg voor je eigen gezondheid.

  • Je merkt wat het effect is van bewuste aandacht voor je lichaam en je proces. De mesoloog kan dit zichtbaar maken en je laten zien hoe je met je aandacht invloed uitoefent op je gezondheid. 

  • De ondersteunende middelen helpen om door blokkades heen te komen. Ook psychisch kun je je meer in balans gaan voelen.

  • Je gaat meer vertrouwen op je eigen intuitie.

Ervaringen van clienten:

‘’Ik heb jullie consult en samenwerking als erg prettig en veilig ervaren. 

Door samen (met z'n drietjes) in te voelen en af te stemmen op de vragen, energie en mijn lijf kwamen we tot mooie inzichten en een passende ondersteunde stap voor mij. ‘’

 

‘’Het is echt wonderlijk dat het effect van de homeopatische middel zo groot is! Ik voel het, ik kan er niet omheen."

"Door jullie begeleiding is mijn hoofdpijn nu een stuk minder. "

Evelien Bus

Praktijkadres:

Schattekerkerweg 1B

3641 PM Mijdrecht

​

info@evelienbus.nl

06 41324701

KvK 52183912

BTW NL001867721B05

RBCZ licentienr 180299R

SBLP lidnr 30097618

AGB-code praktijk 90067047

AGB-code zorgverlener 90107987

​