top of page

Over mij

Evelien

Evelien Bus

Dit werk is mijn grote passie. Ik doe het met veel toewijding en inzet. Dat gaat vanzelf, want ik zie hoe belangrijk het is. Core energetica en energiewerk hebben mijzelf plezier en levenskwaliteit gegeven. Ik ben er veel gelukkiger door geworden.

Ik ben er goed in om af te stemmen, om woorden te vinden, om het licht te houden en niet te zwaar te maken, om contact te maken en houden, om uit te dagen en uit te nodigen waar nodig.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen en ik ben geroerd door het vertrouwen dat ik vaak krijg, waarin ik dichtbij een ander mag zijn in wat er echt toe doet.

Ik geef mezelf in mijn echtheid, eerlijkheid, plezier en (hopelijk) deskundigheid.

Met veel interesse verschillende opleidingen op dit gebied afgerond: 

- Lichaamsgerichte (psycho)therapie, core energetica, internationale opleiding aan NICE (Netherlands Institute of Core Energetics, www.coreenergetica.nl).

- Verschillende (jarenlange) opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, o.a. bij het CLI in Utrecht.

- Verschillende opleidingen in systemisch coachen, o.a. bij Bitlessandmore (coaching m.b.v. paarden met sjamanistische visie)

 

 

Persoonlijk

Ik ben  de trotse moeder van twee kinderen (van 4 en 6 jaar oud).

Loopbaan

-Ik heb wiskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht.

- Ik heb dramatherapie gestudeerd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

- Heb veel in het onderwijs gewerkt, o.a.  in het voortgezet speciaal onderwijs cluster vier (samenwerking tussen GGZ-klinieken en onderwijs) en aan lerarenopleidingen. 

- Ik heb al zo'n 15 jaar mijn eigen praktijk.

- Ik ben nauw verbonden met het Netherlands Institute of Core Energetics (NICE), www.coreenergetica.nl. Ik ben leertherapeut, supervisor en sinds juni 2023 zit ik in de leiding van deze school

(https://coreenergetics.nl/nl/nice-institute)

bottom of page