top of page

Ervaringen

​​Rolf: "De sessies zijn voor mij een grote steun in het loslaten van mijn hoofd, om zo te luisteren naar wat de rest van mijn lijf ook te zeggen heeft. Door het brede repertoire van begeleidingsvormen zijn de sessies heel afwisselend en vergeet ik de tijd. Ik vind het fijn dat er ook veel humor is."

 

Sascha: "Ben enorm blij dat ik eraan ben begonnen! Elke keer weer verbaas ik me over wat er gebeurt (in mij) en wat er boven komt en klaar staat om mee aan de slag te gaan. Alles mag er zijn en door Evelien ga ik het met vertrouwen aan. 

Voor mijn gevoel gaat het echt diep en dat wil ik ook graag.

Soms blijf ik liever zitten in de stoel dan dat ik in beweging kom. Maar als we eenmaal bezig zijn, dan voel ik me zo opgelucht. Dat had ik zittend nooit voor elkaar gekregen

Ik vind het fijn om niet te hoeven praten, maar gelijk de diepte in te gaan, beter te leren voelen, mijn kracht weer te voelen en dan lijkt alles zo veel helderder. Evelien voelt precies wat nodig is. En heerlijk om daarna even kort terug te blikken en lachend weer naar huis te gaan."

Susan: "In het dagelijks leven durf ik nu veel meer. Ik ben nieuwe uitdagingen aangegaan op mijn werk en ik zeg veel makkelijker hoe iets voor me is."

Marie: "Ik ben heel blij dat er een plek is waar ik aan de slag kan met waar ik steeds weer tegen aan loop. Ik kom er alleen niet uit. En nu kom ik steeds weer een stukje verder. Ik spaar mijn vragen altijd op tot de volgende afspraak en dat maakt dat ik het beter los kan laten."

Maarten: “Ik stond werkelijk perplex wat Evelien in één sessie al teweeg heeft weten te brengen. Ik kan niet tegen bepaalde geluiden (dat heet misofonie). Ik dacht dat ik hier nooit meer vanaf zou komen. Evelien zorgde ervoor dat ik erachter kwam waar dat gevoel vandaan kwam. Ik heb die walging ook gevoeld toen ik nog klein was. Aan het einde van de eerste sessie kon ik naar de geluiden luisteren zonder ‘gek’ te worden van binnen en dat vond ik ongelooflijk.” 

bottom of page