top of page
pasfoto.jpg

Praktijk voor coaching, therapie en energie

Mijdrecht (Utrecht / Amsterdam)

info@evelienbus.nl

06 41324701

Van harte welkom!

Wil je meer energie, meer plezier en dat het leven je makkelijker af gaat? Wil je meer het leven leiden zoals jij dat wil? Wil je af van oude patronen, van onbegrepen somberheid of zwaarte? En meer in contact zijn met je gevoel? Dan ben je hier aan het goede adres.

 

In mijn praktijk gaan we aan de slag met jouw wensen en doelen. Zodat je daar komt waar je wil zijn. Praten kan helpen, maar ook als je geen woorden hebt kunnen we prima aan de slag.

 

Soms weet je precies waar je heen wilt, maar heb je net even een zetje nodig om daar te komen. Omdat het leven zo in elkaar zit dat we sommige dingen nu eenmaal niet alleen kunnen.

 

Het is heel belangrijk om begeleid te worden door iemand met wie het ‘klikt’. Daarom is het fijn om misschien eerst even te mailen, of te bellen, of om een half uurtje (gratis en vrijblijvend) af te spreken. Dat is helemaal prima.

​​

Mogelijke DOELEN :

- Omgaan met gevoeligheid, ook in relaties met anderen

- Meer zelfvertrouwen ontwikkelen

- Leren vertrouwen op je intuitie: van je hoofd naar je lichaam

- Verminderen van gevoelens van somberheid, angst en spanningen

- Ingesleten patronen aanpakken door op te ruimen wat in de weg staat tot verandering

- Meer energie overhouden

- Verminderen van (aan spanning gerelateerde) lichamelijke klachten

Evelien Bus Praktijk voor coaching, therapie en energie (copyright Jip Jansen)
161_6108.jpg
Pagina 3 Dier en mens.png

Werkwijze

 

De basis van waaruit ik werk, is lichaamsgerichte (psycho)therapie (core energetica). Alles begint bij je bewust worden van hoe het met je is. Wat voel je in je lichaam, waar loop je tegenaan, wat raakt je?

In het lichaam is alles opgeslagen: wat je hebt meegemaakt en hoe je daarop hebt gereageerd. Door aandacht te hebben voor hoe je je voelt in je lichaam komt er informatie aan het licht waar je met je gedachten en woorden niet altijd makkelijk bij komt. Je komt direct bij je ervaring en je kunt dieper voelen. Je kunt bij gevoel komen waar je je eerder niet bewust van was, of bij dingen die je wel voelde maar nog niet kon zeggen.

 

Alleen al aandacht te hebben voor wat er speelt, helpt al. We kunnen erover praten, maar ook helpt het soms om te bewegen of om het in de ruimte voor je te zien. We volgen het proces.

 

Het doel is dat je helemaal kunt doorvoelen hoe iets voor jou in elkaar zit, dat je jezelf hierin gaat begrijpen, dat je kunt uiten wat eruit moet en zo verder komt. Uiteindelijk kom je steeds meer in contact met je ‘core’: wie je in wezen bent. ​

Wat vinden Clienten ervan?

Klik hier voor reacties

bottom of page